reklam
reklam
DOLAR 32,4015 % -0.12
EURO 34,7913 % 0.12
STERLIN 40,6859 % 0.27
FRANG 35,5397 % 0.17
ALTIN 2.436,99 % -0,07
BITCOIN 62.300,30 -2.491

“Takımıma inanıyorum ve güveniyorum”

Yayınlanma Tarihi :
“Takımıma inanıyorum ve güveniyorum”

UEFA Avrupa Ligi grup maçında temsilcimiz Sivasspor, sahasında Qarabağ’ı 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Sivassor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hem kendileri için hem de Türkiye için çok önemli bir galibiyet olduğunu söyledi.

Rıza Çalımbay: “Her şeyden önce mutluyuz kazandığımız için. Hem bizim için hem Türkiye için çok önemliydi bu maç ve kalan maçlar. Oyun olarak üstünlük elimizdeydi, ilk yarı çok gol kaçırdık. Son toplara dikkat etsek daha farklı olacaktı. Gruptaki tüm maçlarımızda gol attık, sıkıntı yaşamadık. Takımın yorgun olması da sonlara doğru normal olabilir. 5 günde 2 maç yaptık. Yarın dinlenip öbür gün antrenman yapıp Galatasaray’la oynayacağız. Bu, takımlar için yorucu oluyor. Oyuncularım bugün iyi mücadele edip pozisyonlar buldular. Bazen pozisyonları değerlendiremedik ama çok önemli bir sonuç aldık. Biz maçlara ve özellikle Villarreal maçına tam kadro çıkabilseydik farklı olurdu. Bugün stopersiz oynadık, Robin’in yeri orası değil ama oynatmak zorunda kaldık. Giren arkadaşların da sakatlıkları vardı.” dedi.

Galatasaray maçından sonra daha iyi olacaklarını belirten Çalımbay, “Galatasaray maçından sonraki ara bizim için çok iyi olacak. Diğer arkadaşlarımızı daha iyi duruma getireceğiz. Sezon başı 21 kişi yazabiliyorsunuz, oyuncunuz sakatlansa da yeni birini yazma şansınız olmuyor, bir şekilde götürmeye çalışıyorsunuz. Ben takımıma inanıyorum ve güveniyorum. Bize güven için galibiyet lazımdı. Fark olacağı düşünülen Villarreal maçını 3-3’e getirdik. Burada Tel Aviv’e karşı bir kırmızı kart ve penaltı bizi mahvetti ama bence hiçbir şey bitmedi henüz. Bizim için deplasmanlar önemli. Gol atıyoruz, şans buluyoruz. Kendi sahamızda takımlar kapandığı için sıkıntı yaşıyoruz. Biz de kendimizi değiştirip zaman zaman kapandık ve bekledik.” dedi.

Yiğido Haber

YORUM YAP

reklam

HAFTANIN MAÇLARI

Adana Demirspor Adana Demirspor
 

MS
0 - 3

Galatasaray Galatasaray
Kasımpaşa Kasımpaşa
 

MS
1 - 0

Samsunspor Samsunspor
Sivasspor Sivasspor
 

MS
1 - 0

Konyaspor Konyaspor
Hatayspor Hatayspor
 

MS
1 - 2

İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
Fenerbahçe Fenerbahçe
 

MS
2 - 1

Beşiktaş Beşiktaş
Pendikspor Pendikspor
 

MS
1 - 2

Kayserispor Kayserispor
Alanyaspor Alanyaspor
 

MS
6 - 0

İstanbulspor İstanbulspor
Trabzonspor Trabzonspor
 

MS
4 - 2

Gaziantep FK Gaziantep FK
Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
 

MS
2 - 2

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
Karagümrük Karagümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

Antalyaspor Antalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam