reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Bunu yapmaya mecburuz!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bunu yapmaya mecburuz!

Ara transfer döneminin resmen başlamasına 20 günden fazla zaman var ama Sivas kamuoyunda transfer günler öncesinden başladı! Yine bir çok tanıdık-tanımadık isimler dolaşıyor.
Tabi taraftarın gündemindeki isimler,sosyal medya ve basında çıkan isimler. Her transfer döneminde onlarca isim yazılıp çiziler ama çoğundan Sivaasspor’un bile haberi olmaz!
Ortalıkta adı geçen isimlerin doğru olup olmaması,Sivasspor’un “mutlak transferler yapma” mecburiyetini yok etmez.
Evet,Sivasspor mutlaka transferler yapmak zorunda. Hemde “transfer yapmış olmak için” değil,çok iyi, en az 4 yada 5 futbolcu lazım bu takıma.Çünkü,geride kalan 14 hafta bize bunu gösterdi.
Sivasspor yönetimide,teknik heyetide bu acı gerçeğin farkındalardır diye düşünüyorum. Yönetim ve teknik heyet her seferinde “ ara transferde iyi futbolcu bulmak zor” diyor. Evet,gerçekten ara transfer döneminde transfer zordur ve birazda şans işidir. Ama şu anda Sivasspor öyle bir konumdaki bu “zor”u Sivasspor artık kesenin ağızını açarak aşmak zorunda.
Avrupa konferans liginde de mücadele edecek olan Sivasspor’un ara transfer döneminde iyi ve kaliteli futbolculara vereceği hiç kuruş boş gitmez,aksine Sivasspor’a daha büyük “prestijler” kazandıracağı gibi parada kazandıracaktır.
Bir önceki yazımda da altını çizdim.Sivasspor’un başarılı sonuçlar alarak ligdeki bulunduğu yerden bir an önce uzaklaşması,birinci derecede yönetimin iyi transfer yapmasıyla,daha sonrada özellikle iç saha maçlarında takıma destek vermekle mümkündür.
Yani,artık işin şakası kalmadı. Yönetim transferde,Sivaslı’da özellikle iç saha maçlarında takıma destek vermek zorunda.Nasılki, 1-2 transferle bu işin olmayacağı gibi,4 eylül stadındaki maçlarda da “2-3 bin seyirciyle olmaz”.
Takımı ligdeki bu durumundan kurtarmak istiyorsak herkes üzerine düşeni yapmalı.
Aksi halde yarın çok geç olabilir!!!

YORUM YAP

Abdullah YiğitTÜM YAZILARI
reklam

HAFTANIN MAÇLARI

DETAYLI FİKSTÜR
reklam