reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Rey Manaj bilmecesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Rey Manaj bilmecesi

Sivasspor’da Rey Manaj’ın durumu belirsizliğini koruyor. İsmi birçok kulüple anılmasına rağmen henüz çok net bir durum oluşmadı. Sadece transfer söylemleri ve dedikodu boyutunda söyleneneler var, o kadar. Kendisinin de henüz takıma katılmamış olması bilgi kirliliğini daha da artırmış oluyor.

Geçtiğimiz sezon başına hatırlayacak olur isek, Sivasspor’da ve Türk futbolunda Rey Manaj diye bir isim yoktu. Sivasspor’da sezona sıradan bir oyuncu olarak başlayan Rey daha sonra performansını arttırarak hem Sivasspor taraftarlarının sevgilisi oldu, hem de Türk futbolunda adından söz ettiren bir obje haline geldi. Sivasspor transfer komitesinin bu oyuncuyla uzun süreli sözleşme yapması Sivasspor adına önemli bir artı olarak gözükmekte. O yüzden Rey Manaj’ı alacak kulüplerin öncelikle Sivasspor’la anlaşması gerekmekte. Bu da Sivasspor’un bu oyuncudan maddi gelir elde etmesi anlamına geliyor. Özellikle futbol kulüplerimizin sıkıntı yaşadığı günlerde maddi kaynak boyutunda bu tür transfer gelirleri oldukça önem arz etmektedir. Rey Manal’ın transferinden gelecek paraların Sivasspor’un bu sezonuna önemli maddi katkı sağlayacağını düşünmekteyim.

Süper Lig’e çıktığımız günden beri önemli hücum oyuncusu ile yolumuza devam ettik. Çok önemli forvet elemanları Sivasspor formasıyla önemli işler yaptılar. İlk yıllarımızda Sivasspor’la Sembol olmuş Mehmet Yıldız’ın Türkiye’de adından söz ettirdiğini ve Sivasspor taraftarlarını gönlünde önemli bir yer açtığını bilmekteyiz. Daha sonraki süreçte birçok golcü isim Sivasspor formasıyla önemli işler yaptılar. İsimleri saymakla bitiremeyiz.

Bu sezon takıma katılan Rey Manaj’ın ise öne çıkması attığı gollerde oldukça güçlü fiziğini öne çıkarıp sert vuruşlar yapması diyebilirim. Futbolcunun bu yönü daha fazla beğeni topladı. Sivasspor formasıyla attığı goller sayısal olarak da Süper Lig’de Sivasspor formasıyla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olduğunu da unutmamak gerekir.

Bu saatten sonra Rey Manaj’ın transferi gerçekleşirse Sivasspor için önemli bir kazanç olur. Peki transfer gerçekleşmezse durum ne olur diye soracak olursanız. Sivasspor adına sıkıntı olur diyebilirim. Çünkü bu oyuncu Sivasspor formasıyla geçtiğimiz sezon oynadığı son maçta takımdan ayrılacağı sinyallerini verip adeta takımla vedalaşmıştı. Ayrıca  ismi birçok kulüple anılmıştı .Bu saatten sonra takımda kalırsa takıma katkı verebilir mi? biraz zor bir durum olduğunu düşünüyorum. Çünkü Sivasspor’da tekrardan iyi bir konsantrasyon sağlayıp tekrar geçtiğimiz sezonki başarılarını sürdüreceğini şahsen düşünmüyorum. İstekli kulüp transfer noktasında çok fazla olmamasını da biraz Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gösterdiği performansa bağlıyorum. İnşallah Sivasspor için hayırlı bir durum oluşur.

YORUM YAP