reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Maalesef ki transfere göre kombine

Yayınlanma Tarihi : Google News
Maalesef ki transfere göre kombine

Yeni sezon kampını Erzurum da tamamlayarak izne ayrılan kırmızı beyazlılarda yüzler gülüyor olsa da yiğidoların yüzü maalesef ki gülmüyor. Şuana kadar yapılan 3 transferi yetersiz gören yiğidolar bunu kombinelere de yansıtmış durumda.

Mecnun Otyakmaz sonrasında yeni başkan ve yönetim kurulu değişikliği kısa zamanda takıma ve transfere nasıl yansıyacağı merak konusu olmaya başladı. Bülent hocanın devre arasında 350’ye yakın maç izlediğini ve burada tespit ettiği oyuncuları takıma kazandırmak istediğini dile getirse de yaz transfer döneminde suskunluk devam ediyor. Geçmiş yıllara nazaran bu sezon ligteki diğer takımlarında transfer yapma konusunda aceleci davranmadığı göze çarpıyor. Bunun nedeni elbette kulüplerin bulunduğu mali durum olsa da gerek yabancı kuralı gerekse de son dakikaya kadar fırsat transferleri kovalayacaklarından da kaynaklanıyor.

Hazırlık maçlarında isteği sonuçları almış bir Sivasspor izlemini varsa da hazırlık maçlarının bir gösterge olmadığını hepimiz biliyoruz. Özellikle defans hattında geçen yıllarda takımda direk oynayan Caner ve Aaron’un yerini acilen doldurması gerekiyor. Manaj’ın takıma geri dönmesi pozitif bir etki yaratsa da bu yılın transfer kaynağı Manaj’dan gelecek bonservis ücretine bağlıymış görüntüsü vardı. İstediği rakamı bir türlü alamayan Sivasspor yönetimi bundan sonrası için nokta transferlere yoğunlaşmış gözüküyor. 10 oyuncunun takımdan ayrıldığı ve 3 oyuncunun transfer edildiği takımda alt yapıdan gelen oyuncularının katkısını da beklemek şu aşamada çok büyük riske neden olabilir.

Zor bir fikstüre sahip olan Sivasspor bu durumu avantaja çevirmekte kendi elinde. Transferleri hızlandırıp yiğidoları tribünlere çekmek bunların en başında geliyor. Ne yazık ki transfer olmadan taraftar tribünleri doldurmuyor. Hatrı sayılır birkaç bin Sivasspor sevdalısı dışında maçları sessiz sedasız oynamak mecburiyetinde kalıyorsun. Her takım için geçerli olan bu durum üzücü olsa da maalesef günümüz gerçeklerinden kaçamıyorsun.

YORUM YAP