reklam
reklam
DOLAR 44,6032 % 0.04
EURO 51,4525 % -0.03
STERLIN 59,0985 % 0
FRANG 55,7401 % -0.01
ALTIN 6.675,42 % -0,43
BITCOIN 68.994,52 3.24

Forma Büyük, Giyenler Küçük

Yayınlanma Tarihi :
Forma Büyük, Giyenler Küçük

İnsan neye üzülüyor biliyor musunuz?

Şehir hiç olmadığı kadar destek versin,tribünler coşkulu biçimde takımı desteklesin ve o takım yenildiği gibi ortaya koyduğu futbollada gönül verenlerini utandırsın!

Taraftar ne kadar istekli ve coşkulu ise futbolcularda sahada o kadar ruhsuz ve beceriksizdi.
Burdan tek tek “şunlar şunlar çok kötüydü” demeyeceğim,sadece bu takıma yakışan iki isim vardı.Birisi Ethemi,diğeride 3. Golde hatasına rağmen Appindangoye.
Şimdi bir takımda 8-9 futbolcu bir alt ligde bile zor oynayacak kapasitedeyse söylecek bir şey yok!
Peki bu takımdaki futbolcuların büyük çoğunluğunun alt lig seviyesinde olmasına rağmen bu şehir neden inandı?
12 binin üzerinde coşkulu bir taraftarın olduğu maçta maalesef Sivasspor,ne bu taraftara yakışacak oyun oynadı,nede izleyenlere “Bu takım maçı kazanır”dedirtti!
Ben anlamıyorum! Bu coşkulu atmosferde normal bir insan kapasitesinin üzerine çıkar ve daha iyi bir performans sergiler,ama bu Sivasspor rakibi Erokspor karşısında “bir alt lig takımı” gibiydi!!
Takım maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşüyor ve kimsede en küçük bir reakson ve tepki yok! Yazık gerçekten yazık! Anladık ,kötü oynanır, maçta kaybedilir,ama bu kadar kişiliksiz ve ruhsuz mücadele edilemez! Edilirsede kimse kusura bakmasın en ağır şekilde eleştirilir.
Bu takımın yüzde 90’ı hala hangi takımın formasını giydiklerinin farkında değiller. Yenilen ilk goldeki hataya bakın! Maçı koparan penaltıya bakın!
Sen neredesin Feyzi Yıldırım? Ethemi taa nerelerden gelip kademeye giriyor ve penaltı yapıyor,Feyzi ortalıkta yok! Okan Erdoğan ve Bekir Böke oynadığı futbolla bu ligin altında olduklarını bir kez daha gösterdiler.
Birileri özellikle takıma bu sezon gelenlere “Sivasspor formasının ağırlığını “ anlatmalı,eğer anlamıyorlarsada ne yapıp yapıp takımdan gönderilmeliler.
Söyleyerken için acıyor ama söylemek zorundayım!
Bu kadar kötü oynayan bir Sivasspor varken,gerçekten Hatayspor ve Adana Demirspor’a yazık oluyor!
Sivassporlu futbolcular size diyorum;
“Sivasspor’dan başka takımı olmayan,Sivasspor’la yatıp,Sivasspor’la kalkan insanlara bunları dedirtiyorsunuzya,gerçekten yazıklar olsun size!
Erok maçını kaybetmekle play-off şansı elbette tamamen bitmedi. Matematiksel olarak hala devam ediyor,acı olanda sadece “matematiksel” olarak devam etmesi…
Özetle,futbol oynamazsan,kazanmak için hiçbir şey yapmazsan,izleyenlerede o güveni vermezsen,
Gerçekten senden hiçbir şey olmaz Sivasspor….

YORUM YAP