reklam
reklam
DOLAR 44,1866 % -0.08
EURO 50,7886 % 0.49
STERLIN 58,7783 % 0.37
FRANG 56,1171 % 0.41
ALTIN 7.132,64 % -0,05
BITCOIN 73.901,12 3.312

Sivasspor’dan altın değerinde 3 puan

Yayınlanma Tarihi :
Sivasspor’dan altın değerinde 3 puan

Sivasspor, evinde oynadığı Ümraniyespor karşısında ilk yarı boyunca daha atak bir futbol oynadı diyebilirim. Bu oyun şeklini biraz da rakibin oyun anlayışına bağlı olduğunu söylemek gerekir. Ümraniyespor’un oynadığı daha önceki maçlara baktığımızda genelde kontratağı tercih ettiği bilinmektedir. Geçtiğimiz hafta lider Erzurumspor karşısında da aynı oyunla galip gelmesini bilmişlerdi. Sivasspor teknik heyeti de bu noktada tedbirlerini alıp ona göre bir oyun planı içerisinde oynadı diyebilirim.

Sivasspor’da geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ray Manaj’ın bu karşılaşmanın 6. dakikasında sakatlığının nüksetmesi üzerine oyundan çıkması da Sivasspor adına önemli bir kayıp oldu diyebilirim. İlk yarı boyunca baskılı oynamamıza rağmen çok net diyebileceğimiz pozisyonlar bulamadık. Tam ilk yarı 0-0 beraberlikle bitecek derken sahneye çıkan isim Murat Paluli oldu. Sağ kanattan topla ilerledi, son dakikada golü buldu ve soyunma odasına Sivasspor’un 1-0 üstün olarak gitmesini sağladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip Ümraniye takımı daha önde baskı uygulayarak gol arayışları içerisinde müsabakaya başladı. Bu baskıdan dolayı Sivasspor defansında da bazı pozisyonlarda zor anlar yaşandığını söyleyebilirim. Ama çok net diyebileceğimiz bir pozisyon olmadı, altını çizmek gerekir.

Sivasspor’a gelince; ikinci yarı boyunca üstümüze gelen rakip karşısında yakaladığımız kontratak şanslarını ne yazık ki iyi kullanamadık. Sivasspor’un ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile birlikte orta alanda tamamen ofansif oynayan oyuncularla oyuna devam etmesi de bu karşılaşmada dikkat çeken noktalardan bir tanesiydi.

Karşılaşmanın son bölümünde Sivasspor, Bekir ve Aly Malle ile gole çok yaklaşmasına rağmen ne yazık ki ikinci golü bulamadı. Bu noktada bu iki oyuncunun da son vuruş becerisinde sıkıntı yaşadığını gördük.

Sonuç olarak sahada kazanmamız gereken bir karşılaşmayı kazanarak bu ligde daha da rahat bir noktaya gelmiş olduk.

 

YORUM YAP