reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Öğrenciler “HEDEF”e kilitlendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Öğrenciler “HEDEF”e kilitlendi

Sivas Valiliği himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü organizesinde, ‘Hedef Projesi’ kapsamında Sivas Eğitim Şenliği düzenlendi.

Buruciye Medresesi önünde düzenlenen şenliğe Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşan Vali Şimşek; “Hedef Projesi’nin meyvelerini bugün burada, Sivas Eğitim Şenliği’nde görmekteyiz. Bu şenlikte ufku zengin öğrencilerimizin okullarında hayata geçirdiği proje ve çalışmalara, sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklere hep birlikte şahit olmaktayız.” dedi.

Belediye Başkanı Uzun ise yaptığı konuşmasında ; “Merak dolu, öğrenmeye açık çocuklarımızın akranları ile kaynaşması, yeteneklerini sergilemesi, özgüvenlerinin artması adına düzenlenen Sivas Eğitim Şenliği’ni son derece kıymetli buluyorum” dedi.
İyi örnekler sergisi kapsamındaki stantlar, geleneksel çocuk oyunları, halk oyunları, sahne gösterileri, müzik dinletileri, sportif gösteriler ve sergilerin yer aldığı şenlik alanını gezen Başkanımız Uzun, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Şenlikte öğrenciler; halk oyunları, minik sesler korosu, sahne gösterileri ve bayrak gösterisi sergiledi.

Vali Şimşek, ve Belediye Başkanı Dr. Uzun ,gösterilerin ardından stantları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi.

YORUM YAP