reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kurda kuzu teslim edilir mi?

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kurda kuzu teslim edilir mi?

Fuzuli’nin dediği gibi, “Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.”

Tamda böyle bir ikilemdeyim. Çünkü bu yazacağım konuyu daha öncede gündeme getirmiştim ama yine “Ben yazdım,ben okudum!”

Sivas ve Sivasspor hassasiyetim bu konuyu bir kez daha gö-gündeme getirmeye mecbur etti!

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan ve fanatik Beşiktaşlı olan sözde Sivaslı bir antrenör yıllardır Sivasspor’dan para kazanıyor. Sırf diploması olduğu için bu şahısa Sivasspor’da görev veriliyor.

Ne güzel değilmi? Adam kendi memleketinin takımını bırakıp,rakibini tutsun,onun formasını alsın,hatta Sivas’tan kalkıp maçına gidecek kadar Beşiktaş fanatiği olsun,sonra gel sen buna Sivasspor’da iş ver!

Hadi bu arkadaş bunu yapıyorda Sivasspor kulübü(bildiği halde) buna nasıl ve niye izin veriyor?

Kimse bana “Sivasspor’da da çalışabilir, başka takımda tutar” masalını anlatmasın. O zaman biz yıllardır boşuna gırtlak patlatıyoruz, boşuna Sivas’ın çocuğunun Sivassporlu olması için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

İşte bu kafalar ve bu zihniyetler yüzünden  Sivas bir türlü futbol şehri olamıyor.

Ayrıca böyle bir çelişkili,hatta skandal durumu ,kolay kolay başka bir süper lig kulübüne göremezsiniz,hatta bazı kulüplerde,böyle zihniyetlerin getirilmesi düşünülemez bile!!.

Eğer bu şahıs sırf diploması olduğu için Sivasspor’da çalıştırılıyorsa,(ki öyle deniyor) o diplomadan olan ve daha başarılı  hocaların olduğunu hatırlatmak isterim

Şimdi soruyorum,hep özendiğimiz,”Biz ne zaman bunlar gibi futbol şehri olacağız” dediğimiz Trabzon’da,Bursa’da hatta her hangi bir Anadolu şehrinde kulüpler böyle bir skandala imza atarmı? Sonra dönüyoruz “Niye Sivas’ın çocuğu Sivasspor’u tutmuyor?Niye Sivasspor maçlarında seyirci ortalaması 3-4 bin oluyor”diyoruz. Bu kafayla gidersek daha çokk  söylenir dururuz!

Atına,arabasını ve hatta çocuğuna Beşiktaş forması giydirecek kadar fanatik biri Sivasspor’a  ne verebilir?

O Sivasspor’a hiçbir şey veremez ama Sivasspor ona maddi manevi çok şey veriyor,bizde bunu izlemekle yetiniyoruz

Bu memlekette böyle tiplerden çok var ama bunu   farklı kılan Sivasspor’da çalışması…

YORUM YAP

Aziz mutlu rende24 Haziran 2024 / 20:21Yanıtla

Ağzına yüreğine kalemine sağlık çok güzel yazmışsın abim

Yiğido Gazi24 Haziran 2024 / 22:33Yanıtla

Çok doğru Abdullah abi,sana katılıyoruz ve destekliypruz bu ismi açıklamanızda hiç bit sakıncada yok,açıklayın bu ismi gerekirse maçlarda bu ismi istifaya çağıralım.