reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Biz Kolay Sevmiyoruz

Yayınlanma Tarihi : Google News
Biz Kolay Sevmiyoruz

Kazandığımız için sevinelim ama kızacak çok konu var. Alkışlayalım fakat eleştirecek çok şey var. Futbolda basit olan zordur diye bir söz vardır o söz tamda bugünün Sivasspor’u için söylenmiş gibi. Sivasspor basiti yapmak yerine zorlamayı seviyor.

Anteple oynanan maç lige iyi başlamayan, iyi görüntü ve ileriye dönük pek umut vermeyen iki takımın müsabakası olarak başladı. Hocamız kamuoyu baskısından mıdır Antep takımını gözüne kestirmesinden midir bilinmez beşli savunma anlayışından vazgeçmiş olarak takımı sahaya çıkardı. İlk düdükten itibaren iyi başladık, hücum oynuyoruz diyorduk ki olmayacak hatalar sonucu, olmayacak bir penaltı golü ile geriye düştük. O andan sonra yarım saat her iki takım da ortaya futbol adına hiçbir şey koymadı. İlk yarının son bölümlerinde kazanılan köşe vuruşunu Rey Manaj gole çevirerek beraberliği sağladı. Golden hemen sonra da sakatlanarak oyundan çıktı.

İkinci yarıya her iki takım da yine ilk yarıdaki vasat futbolu ile başladı. Lakin Antep ortasahasının zincirleme hatalarından istifade eden Keita Balde ceza sahası dışından attığı golle Sivassporu öne geçirdi. Keita attığı golün güzelliğinin tam tersine amatör bir sporcunun dahi yapmayacağı bir hata yaparak sarı kartı olmasına rağmen gol sevincinde formasını çıkardığı için ikinci sarıdan kırmızı kart görerek Sivassporu on kişi bıraktı. Sanki bir el Sivasspor adına gol atan oyuncuyu saha kenarına alıyordu.

On kişi kalan Sivasspor karşısında hücum hamleleriyle Sivassporu sıkıştırmaya başlayan Selçuk İnan’ın takımı geride boşluklar vermeye başladı. O anların birinde Biganski kaptığı topla üç antepliyi oyundan düşürdü ve topu Charisis’e aktardı. Charisis Antep savunmasını üzerine çekerek sağ kanattan hızla bindiren Murat Paluli’yi topla buluşturdu. Murat Paluli çapraz pozisyonda çok güzel bir vuruşla Sivasspor adına üçüncü golü atarak tribünlere rahat bir nefes aldırdı. O golden kısa bir süre sonra Antepspor kadronun ayağından kazandığı golle durumu üç ikiye getirdi. Sivasspor zor da olsa bu skorla kendi sahasındaki ilk galibiyetini elde etti.

Doksan dakika süresince Sivasspor adına en iyi performansı sezon başından itibaren olduğu gibi yine Murat Paluli ve Charisis sergilerken sahanın en kötüsü Alex idi. Alex’i kim izledi, kim beğendi, kim niçin transfer etti bilmiyorum lakin Alex’ten Süper Lig takımında on numara olmaz.

YORUM YAP