reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Mecnun Başkan doğru söylemiş

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mecnun Başkan doğru söylemiş

Sivasspor çok rahat kazanacağı maçı akıl almaz hatalar yüzünden neredeyse kaybediyordu.
Gaziantep karşısında maça etkili başlayan Sivasspor ilk 3 dakikada 2 pozisyon buldu. Tamda “Sivasspor iyi başladı,iyi oynuyor bu maçı rahat kazanır”derken defansın inanılmaz hatası,penaltı ve 1-0 geriye düştü.
Maçta dakikalar 38’i gösterirken ilginç bir olay yaşandı. Kaptan Uğur Çifçi sağ taraftan korner kullanmak için topun başında geçti. O anda Alex “Ben kullanayım”dedi ve topu suskun golcü Rey Manaj’ın tamda kafasına gönderdi skor 1-1 oldu.
İlk yarı bu skorla bitti. Sivasspor ikinci yarıyada hızlı başladı. 47 de Azizbek yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu az farkla auta gitti. Aynı futbolcu bu defada 63’de kaleyi yokladı yine sonuç gelmedi. 69’da Sivasspor aradığı golü Keita Balde ile buldu ve 2-1 öne geçti. Galibiyet golünü buldu bulmasına ama golü atan Keita öyle bir hata yaptı,öyle bir amatörce hareket yaptıki “Bu kadar da olamaz” dedirtti ama oldu!
Ya arkadaş,senin sarı kartın var ve sen gol attıktan sonra formanı çıkarıyorsun. Bunun ikinci sarı karttan kırmızı olacağını herhalde “Sivasspor U13 takımındaki futbolcu”bile bilir ama bizim 29 yaşındaki Senegalli bilmiyor,yada akıl edemiyor!!!
Keita kırmızı kart görünce ilk aklıma gelen Mecnun Başkanın yıllar önce söylediği “Bazı futbolcuları zeka testinden geçirmek lazım” sözleri aklıma geldi.
Eyy Keita,senin ne hakkın var koskoca takımı böylesine sorumsuzca davranıp zor duruma sokmaya? Maçı güle oynaya kazanacak olan Sivasspor son 25 dakikayı 10 kişi oynadı ve sayende “öldü öldü dirildi!”
Onbir onbir oynarken,tek organize atağına 55. Dakikada kafa vuruşuyla sonlandıran Gaziantep,neredeyse maçı berabere bitiriyordu.
Keita’nın bu sorumsuzca davranışının “aması,fakatı,lakini olamaz!” Bu sorumsuzluğun mutlaka ve mutlaka bir yaptırımı,bir karşılığı olmalı.
GOLCÜ MANAJ İŞBAŞI YAPTI!
Maçta alınan üç puan kadar,golcü Rey Manaj’ın tam 9 maç sonra golle tanışmasına ve bu sezona çok iyi başlayan sahanın en iyilerinden Murat Paluli’nin gol atmasınada ayrıca mutlu oldu.
Bu arada sakatlanarak oyundan çıkan Manaj’la ilgili iyi haberler gelmiyor. Manaj’ın arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve en az 3 hafta olmayacağı söyleniyor. Tam Manaj kendini buldu derken,bu şanssızlığı yaşaması gerçekten üzüntü verici.
Bir parantezde sahanın her yerinde olan ve bir dinamo gibi yorulmak bilmeyen Harisis’e açmak gerekir. Tebrikler Harisis,tebrikler SİVASSPOR…

YORUM YAP