reklam
reklam
DOLAR 45,7392 % 0.33
EURO 53,0889 % -0.22
STERLIN 62,0462 % 0.93
FRANG 58,2888 % 0.55
ALTIN 6.630,84 % -0,42
BITCOIN 76.713,47 1.583

Sabır Acı Ama Meyvesi Tatlıdır

Yayınlanma Tarihi :
Sabır Acı Ama Meyvesi Tatlıdır

Sivasspor Genel Kurulunda yöntime talip çıkmadı ama yeni ve güçlü bir yönetim oluşturulması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Divan kurulundaki arkadaşlar,önce Vali Yılmaz Şimşek,daha sonrada Belediye başkanı Adem Uzun ve STK başkanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Öyle tahmin ediyorumki bu hafta içerisinde yeni yönetim şekillenir ve genel kurulla Sivasspor yönetimi belli olur.

Genel kurulda aday çıkmayıp,Sivasspor Divan’da kaldığı zaman gercekten “Ne oluyoruz,nereye gidiyoruz” diye çok üzülmüştük.

Ama son günlerde gelişen olaylar,yapılan görüşmeler ve duyumlar Sivasspor’un güçlü bir yönetimle  işe başlayacağına olan inancımı artırdı. Öyleki,genel kurulda aday olmayacağını açıklayan fedakar  Başkan Burak Özçoban ikna edilir ve tekrar dönerse şaşırmayın!

Sivasspor’a en sıkıntılı zamanında çok büyük destekler veren Ak Parti Milletvekili Abdullah Güler ‘de önceki gün Sivas’a gelerek ,yönetimin bir an önce oluşması için çalışmalara başladı.

Sadece Sayın Güler değil,sayın Vali Yılmaz Şimşek’te iş insanları ve eski yöneticilerle görüşerek Sivasspor’a güçlü bir yönetim kazandırmak için ellerinden geleni yapıyor. İnşallah en kısa süredede bu çalışmalar sonuç verir ve özlenen,beklenen yönetim oluşur.

Bu arada yeni oluşacak yönetimin Sivas ağırlıklı olmasında fayda var. Yani,kulüp başkanı ve yönetimin çoğunluğu  İstanbul’daki Sivaslı iş insanlarından oluşursa,belki maddi olarak sıkıntı olmaz ama  idari anlamda sıkıntılar yaşanabilir,buna dikkat etmek gerekir.

Bazı çevrelerin Belediye başkanı Adem Uzun’u sırf eleştirmek,muhalefet etmek veya zor durumda bırakmak için “Madem Sivas’ı ve Sivasspor’u  çok seviyor, neden  Sivasspor’a Başkan olmuyor”diyenler oluyormuş.

Bunu ciddi ciddi söyleyen veya yazanların  gerçekten çok “boş” ve “cahil” olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim.

Yav arkadaş,şöyle Türkiye liglerine bir bakın bakalım ( 3.ligde dahil)  hangi takımın başkanı Belediye Başkanı?

Neden Belediye başkanları kulüp başkanı olamıyor?

Türkiye’de Vali ve Belediye başkanlarınınkulüp başkanı olması yasaktır.Bu yeni bir şey değil, tam 24 yıl önce yasaklandı.  Bunları öğrenin öyle yazın veya sağda solda konuşun.

Ayrıca Belediye Başkanı Adem Uzun,Özbelsanı Sivasspor’a isim sponsoru yaptı,otoparkları verdi daha ne yapsın?

Zaman “öküzün altında buzağı arama” zamanı değil. Zaman, Sivasspor  destek olma zamanı, zaman bir ve beraber olma zamanı…

YORUM YAP