reklam
reklam

Sivas’ın yeni pist çalışmaları Ankara’da yakın takipte

Yayınlanma Tarihi :
Sivas’ın yeni pist çalışmaları Ankara’da yakın takipte

AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile birlikte Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Fatih Çakmak’ı ziyaret ederek, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda yapımı devam eden yeni pist çalışmalarını değerlendirdi.

Görüşmede, Sivas’ın havayolu ulaşım altyapısını güçlendirecek ve şehrin ulaşım imkânlarına önemli katkı sağlayacak yeni pist çalışmalarında gelinen son durum ele alındı.

Aksu ve Toy, Sivas için büyük önem taşıyan yeni pist çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, şehre verdiği destek ve katkılardan dolayı DHMİ Genel Müdürü Fatih Çakmak’a teşekkür etti.

Sivas’ın ihtiyaçlarının ve devam eden çalışmaların Ankara’da kararlılıkla takip edilmeye devam edileceği vurgulandı.

YORUM YAP